Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η πρώτη ανάρτηση της Μελέτη μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

meleti2.png
 clock 18:00 | 21/09/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη να είναι έγκυος το πρώτο της παιδί μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες αυτές, ωστόσο, πόσταρε μία φωτογραφία από το κομμωτήριο που επισκέφτηκε.

«Μην ξεχνάς ότι γεννήθηκα ξανθιά», ήταν η λεζάντα της ανάρτησή της, που για κάποιους αποτελεί έμμεση διάψευση των φημών για εγκυμοσύνη, καθώς ένας παλιός «μύθος» υποστηρίζει ότι οι εγκυμονούσες δεν πρέπει να βάφουν τα μαλλιά τους.

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε:

meleti.png

meleti.png, by mariak

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis