Η Μαντόνα γιόρτασε τα 67α γενέθλιά της στη Σιέννα μαζί με τον σύντροφό της, Ακίμ Μόρις και τις κόρες της. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκες φωτογραφίες από τις διακοπές της.
«Το όνειρό μου εδώ και πολλά χρόνια ήταν να παρακολουθήσω τον ιππικό αγώνα Palio στη Σιένα, που γίνεται στα γενέθλιά μου, 16 Αυγούστου, από το 1482!Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον ενθουσιασμό, την αγωνία και τη μεγαλοπρέπεια!! Ένα πραγματικά ιερό τελετουργικό, να βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να σιωπούν πριν ξεκινήσει ο αγώνας! Ο ίδιος ο αγώνας δεν περιγράφεται», έγραψε.
Το βίντεο παρουσίαζε την οικογένεια της Μαντόνα να χορεύει με ντόπιους, να παρακολουθεί τον αγώνα και να απολαμβάνει ένα σόου πυροτεχνημάτων. Άλλα στιγμιότυπα την έδειχναν να ψωνίζει αντίκες, την κόρη της να παίζει πιάνο, και την οικογένεια να διασχίζει την ιταλική εξοχή.
Διαβάστε επίσης
Αίθρα Λυκουρέζου: Η ανάρτηση για τα 8 χρόνια από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη