Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Χρήστος Μενιδιάτης: Αποκάλυψε μια από τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή

μενιαδι
 clock 13:00 | 26/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

O Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στην εφημερίδα Secret για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, το πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

«Είχε καρκίνο στον πνεύµονα και ξεκινήσαµε το "κακό" ταξίδι. Ήταν πραγµατικά ένας µήνας µαύρος. πολύ κακός. Εγώ το έµαθα τον ∆εκέµβριο του 2007, όταν ήµουν 34 ετών. Ήταν ξαφνικό. Μας είπε η µητέρα µας "παιδιά, κάτι βρήκαν στον µπαµπά. Πάµε να το πολεµήσουµε". Το ταξίδι αυτό τράβηξε πέντε χρόνια, από το 2007 µέχρι το 2012», εξήγησε.

Μάλιστα θυμήθηκε μια από τις τελευταίες τους συζητήσεις. «Kάποια στιγµή προς το τέλος, θυµάµαι, είχε χαµηλώσει το κεφάλι του και µου έλεγε "θα πεθάνω" και του έλεγα "και τι σε στενοχωρεί; Τα έχεις κάνει όλα τέλεια στη ζωή σου. Μακάρι να έχω το τέλος σου και να δηµιουργήσω µέρος αυτών που έχεις δηµιουργήσει εσύ. Tα έκανες όλα όπως ήθελες. Και την οικογένεια αυτή που ήθελες". Kαι µου απάντησε "δεν µε καταλαβαίνεις. ∆εν θέλω να ζήσω για µένα, θέλω για εσάς. Είναι τέτοια η εµπειρία µου που κάτι µπορεί να σας συµβεί. ∆εν έχω φυσικές δυνάµεις πια, αλλά το µυαλό µου το έχω στη θέση του"», λέει.

Διαβάστε επίσης

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε κρυοσυντήρηση ωαρίων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis