Gossip - LifeStyle

Γονίδης: Στέλνει γράμμα στον Ιησού για να διώξει τον κορωνοϊό

gonidis.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Σταμάτης Γονίδης επέλεξε να γράψει μία επιστολή-προσευχή στον Χριστό, από τον οποίο ζητάει βοήθεια για την πανδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε την επιστολή του:

«Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ, υιέ του Θεού και Άγιο Πνεύμα, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αυτά που θέλω να σου πω.

Ο λόγος είναι ότι εσύ Κύριε μας έχεις πει πως όταν έχουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και δεν μπορούμε να το λύσουμε, να απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι Πατέρας μας και να ζητάμε τη βοήθειά σου.

Εσύ Κύριε και Θεέ μου, που μου χάρισες τα πάντα και με έκανες γνωστό στον μάταιο αυτόν κόσμου που ζούμε.

Εσύ Κύριε που μίλησες σε μένα τον αμαρτωλό και μου είπες ότι το μόνο που ζητάς από εμάς είναι αγάπη και ειλικρίνεια.

Εσύ Πανάγαθε που μου έδειξες το φως της αγάπης σου. Εσύ μόνο μπορείς τα πάντα να αλλάξεις.

Τα Αδέλφια μας Κύριε που είναι βαφτισμένα στο όνομά σου, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αυτοί που ο λαός επέλεξε να μας κυβερνάνε μας φέρονται παράξενα σαν να μας τιμωρούν.

Εκτός όλων των άλλων που μας επιβάλλουν, μας απαγορεύουν Πανάγαθε, να κοινωνούμε το αίμα και το σώμα σου.

Δεν μας άφησαν να παραβρεθούμε στο μαρτύριο της Σταύρωσής σου ούτε να χαρούμε την αγία σου Ανάσταση για να μας προστατέψουν, είπαν, από έναν ιό που είναι πολύ επικίνδυνος, και μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στο Άγιο Οίκο σου.

Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι το επέβαλαν και στα μικρά παιδιά, που εσύ Χριστέ μου τα αγαπάς και όπως είπες σε αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Κάνε Κύριέ μου το θαύμα σου, δείξε την άπειρη αγάπη σου, Εσύ που τους δίκαιους αγαπάς και τους αμαρτωλούς ελεείς. Ελέησόν μας Πανάγαθε.

Μόνο εσύ Πανάγαθε ο Υιός του Θεού του αληθινού μπορείς να διώξεις τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

Δοξασμένο το όνομά σου, Πανάγαθε και ελεήμον Θεέ, εις τους αιώνας των αιώνων.

Ταπεινά ένα από τα παιδιά σου,
Σταμάτιος».

Gossip - LifeStyle

Μοντέλο με κοκαϊνη: Όσα εξομολογήθηκε η μητέρα της για τη ζωή της μέσα στη φυλακή

elenap.jpg

Η μητέρα του 29χρονου μοντέλου που συνελήφθη με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη κρυμμένα μέσα σε βαλίτσα μίλησε στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, ότι έχει πάψει να ονειρεύεται. Ότι είναι άδικα μέσα, είναι αθώα. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, αυτό μου λέει. Έχει καταρρεύσει», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της πρώην παίκτριας του reality.

Kαι πρόσθεσε: 

«Τον τελευταίο χρόνο ήταν κύριος. Δεν είχα αντιληφθεί καυγάδες και τσακωμούς. Είχαν μπει στην τελική ευθεία για τον γάμο με τις δικές μου επιφυλάξεις. Εκείνος έπαιρνε το επίδομα της αναστολής ενώ η Έλενα δούλευε σε όλη την καραντίνα, έκανε τρεις δουλειές. Είναι το ένστικτο. Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Δεν ξέρω τι είδε σε αυτόν τον άνθρωπο και τον ερωτεύτηκε. Εγώ δε θα γοητευόμουν από αυτό τον άνθρωπο.

Όταν η κόρη μου βρήκε από το παιχνίδι, αυτός ο άνθωπος την πλησίασε ξανά. Τον τελευταίο χρόνο συζούν. Αυτό το διάστημα είχαν τσακωθεί δύο φορές και η κόρη μου είχε έρθει και είχε κοιμηθεί στο σπίτι. Εκείνη ζούσε στο όνειρο αυτή τη στιγμή. Ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια αλλά με λάθος άνδρα. Είχε πρότυπο την οικογένειά μας. Σίγουρα είχε μάθει την περιστασιακή του χρήση τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία των προστριβών που είχαν μεταξύ τους».

ESPA BANNER