Πέμπτη 21 ΝΟΕ 2019 18:43
 • Ηρακλειο
  21°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  21°C
 • Λασιθι
  21°C
Ekriti.gr Logo

Γιώργος Βασιλείου: «Είδα ότι μου έκανε αναπάντητη ο Φώσκολος»

Γιώργος Βασιλείου: «Είδα ότι μου έκανε αναπάντητη ο Φώσκολος»

vasileiou.jpg

O Γιώργος Βασιλείου μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο αλλά και το όνειρο που είδε πριν λίγο καιρό και τον ανησύχησε.

Είδαμε πριν από λίγες ημέρες μια ανάρτησή του με μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, που συγκίνησε το πανελλήνιο. Παραμένει στο νοσοκομείο;
«Τώρα ολοκλήρωσα έναν κύκλο 15 ακτινοβολιών στον πνεύμονα, αλλά, ναι, θα παραμείνω στο νοσοκομείο μέχρι να μου ρυθμίσουν τις σφίξεις στην καρδιά, γιατί έχουν ανέβει πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος, αλλά προσπαθώ, το παλεύω. Πιστεύω πως θα πάω καλά. Έκανα μαγνητικές σε όλο μου το σώμα και όλες ήταν καλές. Ωστόσο, όταν με το καλό βγω, θα έρχομαι μόνο για να κάνω τις χημειοθεραπείες μου και θα φεύγω. Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα τη μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: «Κόψτε το τσιγάρο!». Ταλαιπωρήθηκα για δυόμιση μήνες. Μιλάμε για σκληρή ταλαιπωρία. Ας είναι όμως περαστικά.»

Είδε όντως ένα όνειρο που τον τάραξε;
«Πράγματι, προχθές είδα ένα φοβερό όνειρο. Είδα ότι μου έκανε αναπάντητη ο Φώσκολος. Τρελάθηκα. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω τον είδα κιόλας. Ξύπνησα αμέσως. Ταράχτηκα! Λέω τι είναι αυτό τώρα; Τέλος πάντων, όλα καλά.»

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στη περίοδο που ζούσε...
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός, Τζένη Μπότση και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε...
Ο Πάνος Μουζουράκης [2]θέλησε να μας συστήσει με μία φωτογραφία τον αδελφό του αλλά και το αδελφό του Κωστή...