Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό του στον τζόγο
κωνστανινου
 clock 11:00 | 04/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο και εξήγησε ότι είχε πονέσει πολύ και ότι είχε ζημιωθεί τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Έτσι, ήθελε  η εξομολόγησή του να λειτουργήσει ως προειδοποίηση, κυρίως για τους νέους ανθρώπους.

«Ο λόγος που το αποκάλυψα ήταν ότι πόνεσα πάρα πολύ. Ήθελα να το πω ανοιχτά, για να γίνει ένα καμπανάκι για τους νέους και να μην ξεκινήσουν κάτι τέτοιο. Να μην ασχοληθούν καθόλου με αυτό. Εγώ ήμουν εξαρτημένος. Η εξάρτηση είναι ό,τι χειρότερο. Έχασα και οικονομικά και ψυχικά», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα OnTime.

 «Γιατί κάθε φορά που ένας παίκτης πάει και χάνει την περιουσία του ή οτιδήποτε άλλο, πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη. Εκείνο που με έσωσε, ήταν αυτό το DNA που έχω, το οποίο κατά κάποιον τρόπο με αναισθητοποιούσε και κατάφερνα και το ξεπερνούσα. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που το συνέχιζα», τόνισε

Διαβαστε επίσης 

Καστάνη: «Χρόνια ολόκληρα παιδεύομαι με τα πολλά κιλά και ήταν θέμα υγείας»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis