Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Γη της Ελιάς: Ο αιφνίδιος θάνατος της Αρετής ταράζει την τοπική κοινωνία

ελιας
 clock 13:00 | 08/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τι θα δούμε στη Γη της Ελιάς;

Επεισόδιο 139 – Πέμπτη, 8 Μαΐου στις 21:50

Ο αιφνίδιος θάνατος της Αρετής ταράζει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν περίμενε ένα τόσο σκληρό τέλος γι’ αυτή την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Η Βασιλική καταρρακώνεται και νιώθει μεγάλες τύψεις γιατί δεν τα είχε βρει με τη μάνα της και τώρα δεν θα της δοθεί ποτέ αυτή η ευκαιρία.

Η Μαριάννα μιλάει στην Ιουλία για όσα ανακάλυψε στην εταιρεία και για τις υποψίες της για τον οικονομικό διευθυντή.

Η κηδεία της Αρετής διεξάγεται με διάφορους φίλους και συγχωριανούς παρόντες.

Ο Μάνος με τη Μαρίνα βρίσκουν έναν έξυπνο τρόπο για να πείσουν τη μικρή Αγγελική να κρατήσει μυστική την αποχώρησή τους και, αφού αποχαιρετούν την Αφροδίτη, φεύγουν και οι τρεις για την Ιταλία.

Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία γίνεται έξαλλη μαζί τους, καθώς ο Μάνος αφήνει οικονομικές εκκρεμότητες.

Έπειτα απ’ όλες τις καταθέσεις και από στοιχεία DNA, η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Στάθη ως ύποπτο για τον φόνο της Αρετής.

Διαβάστε επίσης 

Η Άντζελα Γκερέκου πήγε στο Ντουμπάι και έκανε τατουάζ χένα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis