Gossip - LifeStyle

Διαλυνά: «Ο άντρας μου είναι βαριά άρρωστος, κατάκοιτος, δεν σηκώνεται καθόλου με άνοια»

rika708.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ρίκα Διαλυνά, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

Εχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου μετά την ιστορία του άντρα μου, του Νίκου. Ο Νίκος ήταν ένας άρχοντας, από την παλιά καλή Αθήνα. Ήμουν πολύ επιλεκτική, έπρεπε να θαυμάσω έναν άνθρωπο και με τον Νίκο δεν είναι ότι ερωτευτήκατε, ούτε από την πλευρά του ούτε από τη δική μου, αλλά τον θαύμασα και μετά σιγά-σιγά άρχισα να τον αγαπώ. Πέρασε στην αγάπη χωρίς έρωτα, γιατί αν ήταν έρωτας, θα είχαμε τελειώσει άσχημα μετά από λίγα χρόνια. Είμαστε μαζί με τον Νίκο 36 χρόνια και δεν χωρίσαμε ποτέ. Ποτέ δεν γύρισα να κοιτάξω άλλον άντρα π να θαυμάσω, δεν έβρισκα κανέναν καλύτερο από τον Νίκο, δεν μου πέρασε καθόλου από το νου, ήμουν πλήρης μαζί του. Δεν είχαμε ζήλιες, δεν του είχα δώσει δικαίωμα ποτέ. Ο Νίκος ήταν ο πιο μεγάλος γυναικάς στην Αθήνα και απορούσαν όλοι πως δεν κοιτούσε καμιά άλλη γυναίκα μετά από μένα. Είχαμε δέσει, ήταν το γραμμένο μας. Γεννήθηκα παντρεμένη».

- Τι αντιμετωπίζει ο σύζυγός σου;
«Είναι βαριά άρρωστος στο κρεβάτι, κατάκοιτος, δεν σηκώνεται καθόλου με άνοια και ο χρόνος μου περνάει μέσα στο σπίτι φροντίζοντας τον, δεν βγαίνω, μόνο τα πρωινά για τις δουλειές και για να πληρώσω τους λογαριασμούς. Αυτό μου συμβαίνει από τις 5 Νοεμβρίου 2016, είναι 7 μήνες που δεν έχω βγει. Είναι ψυχοφθόρα κατάσταση για μένα, δεν μπορώ να την περιγράψω. Κοιμάμαι δίπλα, του κρατάω το χέρι ίο βράδυ, όπως κάναμε πάντα, 36 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να τον αφήσω και να είναι μόνος του. Ξέρω πότε θέλει κάτι και γιατί είναι ανήσυχος.»

- Είναι η δυσκολότερη κατάσταση που βιώνεις;
«Δυστυχώς, πέρασα δύσκολα και με τη μαμά μου, γι' αυτό και ήρθα από το εξωτερικό, γιατί οι γιατροί της είχαν δώσει 6 μήνες ζωής κι εμείς την κρατήσαμε 4 χρόνια, και μετά τα πέρασα και με την αδελφή μου. Το περίεργο είναι ότι μου έχουν δοθεί μεγάλες χαρές κι ευτυχίες στη ζωή μου, όταν όμως φτάνουν μέχρι ενός σημείου που δεν μπορεί να πάει παραπάνω, μου έρχονται άρρωστο.»

-Έκανες δύο γάμους. Γιατί δεν θέλησες να κάνεις δεύτερο παιδί;
«Όχι, δεν ήθελα. Η κόρη μου είναι από τον πρώτο μου γάμο. Την έβγαλα με 5 ονόματα, Δήμητρα, Έλλη, Στέφανι, Σαλώμη και τη φωνάζουμε «Ντέμη». Σ' ένα παιδί έβγαλα τους δύο παππούδες και τις δύο γιαγιάδες, όπως και του κουμπάρου το όνομα, για να μη μου πούνε να κάνω κι άλλο παιδί. Ήθελα να κάνω μόνο ένα παιδί, γιατί ήμουν επάνω στο πικ της καριέρας μου. Η ζωή μου είναι μυθιστορηματική. Πολλές φορές λέω: «Μήπως ήταν από τον άλλο κόσμο όλα αυτά;».

 

Gossip - LifeStyle

Χαλασμός στο Survivor με «γαλλικά» ανάμεσα σε Μπόγδανο και Παππά

survivor

Ο  Αλέξης Παππάς ξέσπασε εναντίον του Ηλία Μπόγδανου για το γεγονός ότι πιστεύει πως δεν θέλει να τον καταλάβει κι είναι πιο κοντά με τον James Καφετζή και έτσι ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς στο χεθσινό επεισόδιο του Survivor.

Η λογομαχία ήταν η εξής:

Α.Π.: Έγινε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω.

Η.Μ.: Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος κι εμμονικός γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Κατ’ αρχάς τσίλαρε γιατί σου μιλώ πολύ όμορφα.

Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.

Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα.  Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.

Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;

Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς; Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.

Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

 

 

 

Διαβάστε επίσης Καινούργιου: Έπεσε ξανά θύμα διαδικτυακής απάτης