Ελλάδα

Τον μήνυσε συγγενής για ενδοοικογενειακή βία και βρήκαν ρόπαλο και χασισόδεντρο

αστυνομία περιπολικό

Σε μια περιοχή της Εύβοιας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ερέτριας ένας αλλοδαπός, τον οποίο κατήγγειλε συγγενικό του πρόσωπο για ενδοοικογενειακή βία, αλλά στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 80 εκατοστών και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ μήκους 60 εκατοστών!

Σε βάρος του αλλοδαπού, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η τελευταία, μάλιστα, διώκεται αυτεπάγγελτα και η Αστυνομία οφείλει να επεμβαίνει άμεσα σε σχετικές καταγγελίες.

 

Ελλάδα

Κρούσμα κορωνοϊού στο Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο εργασίας

Ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός στο υπουργείο Εργασίας ανήκει σε ευπαθή ομάδα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ και δεν είχε επαφή με το κοινό.

Ο υπάλληλος εργαζόταν σε γραφείο μόνος του στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Σταδίου 29. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ερχόταν σε επαφή με το κοινό παρά το γεγονός πως στον ίδιο όροφο υπάρχουν υπηρεσίες πρωτοκόλλου και άλλες.

Αυτό ισχύει για το ένα μέρος του πρώτου ορόφου καθώς στον υπόλοιπο λειτουργούν άλλες υπηρεσίες όπως η διεύθυνση εργασιακών ωρών όπου δεν υπάρχει κυκλοφορία κοινού.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν εντοπίστηκε το κρούσμα στο υπουργείο Εργασίας, ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και γίνονται απολυμάνσεις.