Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:26το πρωό της Παρασκευής (3/11) και το επίκεντρό της ήταν στην Εύβοια, και συγκεκριμένα κοντά στο Μαντούδι.
Το επίκεντρο είναι 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Προκοπίου και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική.

Ξεκίνησε η μετασεισμική ακολουθία στην Εύβοια έπειτα από τον ισχυρό σεισμό των 5,2 Ρίχτερ ο οποίος έγινε έντονα αισθητός και στην Αττική.
Συγκεκριμένα σημειώθηκαν δύο μετασεισμοί, σε λιγότερο από 20 λεπτά από τον μεγάλο σεισμό, μεγέθους 2,6 και 3,7 Ρίχτερ.
Λέκκας: Μπορεί να είναι η οροφή αλλά ας περιμένουμε
«Είναι νωρίς για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Με βάση το ιστορικό δεδομένο δεν έχουμε μεγάλους σεισμούς στην περιοχή. Πιθανότατα αυτός ο σεισμός να είναι η οροφή, αλλά ας περιμένουμε», σημείωσε στην ΕΡΤ ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηράκλειο: Αναχώρησαν οι μετανάστες - Κατέβηκαν Κρήτη γιατί θεώρησαν ότι ήταν... η Ιταλία
Ηράκλειο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ηράκλειο: Συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και οπλοκατοχή