Ελλάδα

Μύκονος - κορωνοϊός: Με σούπερ πούμα η 69χρονη στην Αθήνα

αεροδιακομιδη σουπερ πουμα πολεμικη αεροπορια.jpg

Με ελικόπτερο σούπερ πούμα διεκομίσθη πριν από λίγο από τη Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας η 69χρονη από την Άνω Μέρα, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί των ανέμων.

Η γυναίκα, που εμφάνισε πριν από δέκα ημέρες συμπτώματα, παρέμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό, και πριν τρεις ημερες νοσηλεύτηκε σε ειδικό αυτόνομο χώρο που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Μετά την επιδείνωση της κατάστασής της, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα και πριν από λίγο ελικόπτερο σούπερ πούμα προσγειώθηκε στο νησί για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στην Αθήνα. Η ηλικιωμένη μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Μυκόνου με τη δημοτική αρχή του νησιού για το θέμα του κορωνοϊού, μετά την καταγραφή του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 στο νησί των ανέμων.

Οι αρμόδιες αρχές θα θέσουν επί τάπητος τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με αφορμή την περίπτωση της 69χρονης στην Άνω Μέρα, θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα πάρουν αποφάσεις για λήψη περαιτέρω μέτρων αντιμετώπισης και πρόληψης του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα οι αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ιχνηλάτισης των επαφών της 69χρονης από την Άνω Μέρα, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, να τεθούν σε καραντίνα και, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα, να υποβληθούν σε τεστ.

Δείτε την ανάρτηση της προέδρου του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και Αντιδημάρχου:

«Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας του προσωπικού του Κέντρου Υγείας και ότι σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης, πραγματοποιείται ιχνηλατηση όλων των επαφών της ασθενούς ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για το ΚΥ Μυκόνου»αναφέρει η πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και αντιδήμαρχος κυρία Ντίνα Σαμψούνη.

Ελλάδα

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ

Τζόκερ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Πέμπτης (4/6) στο Τζόκερ που μοίραζε συνολικά πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πέντε τυχεροί αριθμοί του τζόκερ είναι: 44, 23, 28, 45, 42

Τζόκερ είναι ο αριθμός: 11

Ούτε στη σημερινή κλήρωση βρέθηκε νικητής με το τζόκερ να κάνει νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ για 37η συνεχόμενη φορά!

To ποσό που θα μοιράζονταν πιθανοί νικητές στη σημερινή κλήρωση ξεπερνούσε τα 10.000.000 ευρώ και πλέον πήγε στα 11.500.000 ευρώ.

Τα αποτελέσματα και η διαλογή.
Τα αποτελέσματα και η διαλογή.