Ελλάδα

Κηφισιά: Μετέτρεψαν σχολικό λεωφορείο σε κινητή δανειστική βιβλιοθήκη

σχολικο λεωφορείο

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κηφισιάς που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τα σχολικά λεωφορεία μετατρέποντας τα σε κινητή δανειστική βιβλιοθήκη.

Οπως λέει ο προϊστάμενος παιδικών σταθμών κ. Γιάννης Κασιμάτης, «αποφασίσαμε αυτήν την περίοδο που οι παιδικοί σταθμοί είναι σε αναστολή λειτουργίας να μετατρέψουμε τα σχολικά λεωφορεία σε κινητή βιβλιοθήκη. Οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας κι έτσι μοιράζουμε πόρτα πόρτα με το σχολικό λεωφορείο παραμύθια και βιβλία στα παιδιά για να διαβάσουν αυτές τις μέρες».

Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι γονείς για τη δράση είναι πολύ μεγάλο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Lockdown: Viral μαθητική εργασία για τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Ηράκλειο: "Έφυγε" ο άνθρωπος που προσέφερε μόνο αγάπη και βοήθεια

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER