Ελλάδα

Έπιασαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών

ναρκωτικά ηράκλειο

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούν όλο το 24ωρο στην παραμεθόριο περιοχή, οι αστυνομικοί του τμήματος Πωγωνίου κατάφεραν να εντοπίσουν στο ΔελβινάκιΙωαννίνων έναν 38χρονο αλλοδαπό έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος αναζητούνταν από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που διέταξε την μεταγωγή του στην Χαλκίδα για να απολογηθεί.

Σύλληψη εμπλεκόμενου σε υπόθεση ληστείας στον Βόλο

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας 35χρονος Έλληνας που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας. Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε στο Βόλο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το συγκεκριμένο αδίκημα από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου κι έτσι συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί ενώπιόν του.

Ελλάδα

Αύριο η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Μαθηματικά.jpg

Πραγματοποιείται αύριο στην Αθήνα η 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, με τη συμμετοχή επτά μαθητών από το Ηράκλειο, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς “Θαλής” και “Ευκλείδης”. 

Η τελετή απονομής των βραβείων των μαθητών που θα διακριθούν, θα γίνει στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου στην Αθήνα την Κυριακή 23 του μήνα. 

Όλοι οι μαθητές που διακρίθηκαν στους φετινούς διαγωνισμούς μας θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στο Ηράκλειο προς το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.