Ελλάδα

Εντυπωσίασε η Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading

Cheerleading.jpg

Δύο ομάδες από τις Αμαζόνες εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading που πραγματοποιήθηκε στο Ice Hall του Ελσίνκι το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018.

Στην διοργάνωση που έλαβαν μέρος πάνω από 3.000 αθλήτριες από 26 χώρες, παρουσιάστηκαν 150 χορογραφίες σε 2 ηλικιακές και αγωνιστικές κατηγορίες, JUNIOR & SENIOR.

«Οι δύο ελληνικές ομάδες, δεδομένου και του υψηλού ανταγωνισμού της διοργάνωσης, πραγματοποίησαν πολύ καλές και άρτιες χορογραφίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τις θέσεις που κατέλαβαν οι ομάδες μας και πλέον στοχεύουμε βήμα-βήμα να γινόμαστε καλύτεροι για το μέλλον των αθλητών  και του  ελληνικού cheerleading», ανέφερε η υπεύθυνη αθλητικών διοργανώσεων της ελληνικής ομοσπονδίας cheerleading, Ευαγγελία Κρητικού.

Οι Αμαζόνες κατέλαβαν την 15η θέση με συγκομιδή 326,5 βαθμών στην κατηγορία Junior Free style pom και την 17η θέση με 334 βαθμούς στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία Senior Free style pom.

Δύο ομάδες από την Ρωσία και μία από την Νορβηγία κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας Junior και στην αντίστοιχη των Senior η Αυστρία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τη Σλοβενία και την διοργανώτρια Φιλανδία να ολοκληρώνουν το βάθρο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στις εξέδρες του Helsinki Ice Hall βρέθηκαν και παρακολούθησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading πάνω από 4.000 θεατές. Στη Φινλανδία είχε διεξαχθεί ξανά to Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2010, ενώ να θυμίσουμε πως πέρσι πραγματοποιήθηκε στην Πράγα με τις Greek Drops να τερματίζουν στην 7η θέση στην κατηγορία Senior Cheer Hip Hop.

Ελλάδα

Εμβολιασμοί: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για παιδιά άνω των 12 ετών

εμβολιασμός παιδιών

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των παιδιών, άνω των 12 ετών.

Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Ραντεβού και σε ΚΕΠ-φαρμακεία
Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού