Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει ο δικηγόρος Στεφανάκου τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου

φυλακή
 clock 17:47 | 03/08/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο δικηγόρος του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος, χαρακτηρίζει «κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο» το δημοσίευμα εφημερίδας (το οποίο αναπαράχθηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης), σύμφωνα με το οποίο ο πελάτης του ξυλοκόπησε στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών τον Άκη Τσοχατζόπουλο και ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Καπερνάρος υπογραμμίζει ότι το επίμαχο κείμενο, πλέον των άλλων, είναι «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα του και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου» και επισημαίνει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

Ακόμη, ο κ. Καπερνάρος αναφέρει ότι επισκέφθηκε στη φυλακή τον πελάτη του και του ανατέθηκε η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος. Τέλος, σημειώνει ότι έκλεισε «ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια» με την επίμαχη εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis