Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε Πενταμόδι, Άγιο Μύρωνα και Βούτες ο Βασίλης Λαμπρινός

Σε Πενταμόδι, Άγιο Μύρωνα και Βούτες ο Βασίλης Λαμπρινός
 clock 10:24 | 10/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Πενταμόδι, τον Άγιο Μύρωνα και τις Βούτες συνεχίστηκαν οι περιοδείες της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών» και του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού.

Ο κ. Λαμπρινός και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τα προβλήματα των χωριών και μίλησαν για την αγροτική πολιτική που θα εφαρμόσουν, μια πολιτική που θα δίνει τα απαραίτητα εφόδια στους αγρότες και τους παραγωγούς ώστε να διατηρήσουν και να αυξήσουν την απόδοσή των καλλιεργειών τους.

«Δημιουργούμε σε καίρια σημεία του δήμου, τις αγορές του αγρότη, για να πωλούνται εκεί, χωρίς μεσάζοντες, τα προϊόντα της κρητικής γης και της τέχνης. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα στηριχτούν οι γυναικείοι συνεταιρισμοί και οι παραγωγοί εκλεκτών προϊόντων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρινός.

Ο κ. Λαμπρινός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενετική κρήνη του 15ου αι. στο Πενταμόδι δημιούργημα του Quirini, η οποία, ωστόσο, δεν έχει αναδειχθεί.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis