Εκλογές 2019

Συνάντηση Μανώλη Αλιφιεράκη με Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

screenshot_20190624_153440.jpg

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κουμαντάκη και εκπροσώπους του ΔΣ και συνταξιούχων εμπόρων. 

Υπήρξε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις του Υποψήφιου Βουλευτή, όπου έγιναν προτάσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, τι χρειάζεται ο εμπορικός κόσμος από τη νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί.
 

Ο κ. Αλιφιεράκης, ως πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηρακλείου και ως γνωστής των θεμάτων, λόγω της πολυετής συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, απάντησε σε ολα τα ερωτήματα τους, δήλωσε ότι είναι λογικά και εύλογα τα ερωτήματα τους  και θα προσπαθήσει να εφαρμοστούν και να γίνουν πράξη. Συζητήθηκαν τα θέματα περί μείωσης φορολογίας, ρύθμιση 120 δόσεων, ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός, ασφαλιστικές εισφορές, κόκκινα δάνεια, εξωδικαστικός συμβιβασμός, μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατασχέσεις, μείωση της γραφειοκρατίας, το ζήτημα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης, περιορισμός των Κυριακών (3) σε μη τουριστικές περιοχές, χρηματοδότηση στη δημιουργία ανοιχτών εμπορικών κέντρων. 

Επίσης, σημειώθηκαν τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν για να αναβαθμιστεί η εικόνα της πόλης μας σε θέματα καλύτερης παρέμβασης στο εμπορικό κέντρο της πόλης.