Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγικός θάνατος νεαρού στον σταθμό "Ειρήνη"
Τραγικός θάνατος νεαρού στον σταθμό "Ειρήνη"
 clock 22:06 | 25/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 18:45 μ.μ. από ηλεκτροπληξία ανήλικο παιδί πλησίον του σταθμού του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στην Ειρήνη.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη ΣΤΑΣΥ, συνέβη όταν ο νεαρός μαζί με δύο συνομηλίκους του πέρασαν στο σημείο τoυ πάρκινγκ των συρμών με σκοπό να κάνουν γκράφιτι.

Ο νεαρός παραπάτησε και έπεσε στις ηλεκτρικές ράγες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία. Στο σημείο βρίσκεται και διεξάγει έρευνα και προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος η αστυνομία και η Εισαγγελία Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis