Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Εξάχρονο κοριτσάκι ζούσε σε διαμέρισμα - τρώγλη

aniliki_607_379_577_324.jpg
 clock 14:29 | 18/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Υπό άθλιες συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε, ζούσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι μαζί με τη μητέρα του, σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Λάρισας. 

Τη σχετική διαπίστωση έκαναν αστυνομικοί οι οποίοι επενέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και άνοιξαν το διαμέρισμα με εισαγγελική εντολή, ύστερα από κλήση γειτόνων οι οποίοι άκουγαν το παιδί να κλαίει.

Όπως διαπιστώθηκε το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και οι συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό εντελώς ακατάλληλες, καθώς υπήρχαν ακαθαρσίες, απομεινάρια φαγητού, έντονη δυσοσμία και κατσαρίδες.

Το εξάχρονο κοριτσάκι, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου προληπτικά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να σιτιστεί κανονικά, ενώ με απόφαση των εισαγγελικών αρχών η 32χρονη μητέρα του έχασε πλέον την επιμέλεια του παιδιού. Έτσι το κοριτσάκι θα παραμείνει στο ΓΝΛ για όσες ημέρες απαιτηθεί έως ότου βρεθεί ίδρυμα να το φιλοξενήσει. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 32χρονη μητέρα του παιδιού, ζούσε στην ανέχεια καθώς το προνοιακό επίδομα δεν επαρκούσε για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της και μη έχοντας άλλη βοήθεια, έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο αφήνοντας μόνο το παιδί στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis