Τουλάχιστον 51 άμαχοι, ανάμεσα τους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο από αεροπορικές επιδρομές και βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Χαλέπι και στην ευρύτερη περιοχή της ομώνυμης επαρχίας στην βορειοδυτική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν αρκετές συνοικίες στο ανατολικό Χαλέπι, στον τομέα της πόλης που ελέγχεται από τους αντάρτες, σκοτώνοντας 15 αμάχους, ανάμεσα τους ένα παιδί, προκαλώντας επίσης τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, επισήμανε το Παρατηρητήριο.
Εννέα άμαχοι, ανάμεσα τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι αντάρτες στις δυτικές περιοχές της πόλης, που ελέγχεται από τις δυνάμεις του καθεστώτος.
Ακόμη 27 άμαχοι, ανάμεσα τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν από επιδρομές αεροσκαφών της συριακής και της ρωσικής αεροπορίας σε τρεις πόλεις στις δυτικές περιοχές του Χαλεπίου.
Συρία:Πληθαίνουν οι άμαχοι που χάνουν τη ζωή τους


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.