Κόσμος

Περίεργα - Παράξενα

11χρονη ξεγλίστρησε από τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο!

little-girl-in-airport

Δεν είχε καν εισιτήριο και ήταν ασυνόδευτο το κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών που κατάφερε να περάσει από κάθε έλεγχο του αεροδρομίου και να «τρυπώσει» σε ένα αεροσκάφος, για να πετάξει τελικά από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη.
Το κοριτσάκι, το οποίο φέρεται να το έσκασε από το σχολείο επιθυμώντας να μπει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, έγινε αντιληπτό μόνο μετά από την απογείωση. 
Αν και δεν διέθετε ούτε ταυτότητα, το κοριτσάκι πέρασε ανενόχλητο από τα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου της Μόσχας Βνούκοβο χωρίς να γίνει αντιληπτή, καθώς προσέγγισε δύο φορές μια ομάδα ενηλίκων οι οποίοι συνόδευαν πολλά παιδιά.
Σύμφωνα με μία πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας του αεροδρομίου την οποία επικαλείται ο ρωσικός Τύπος, το κορίτσι κατόρθωσε να μπει μέσα στο αεροσκάφος και να καθίσει σε κάποιο από τα άδεια καθίσματα, ενώ μία αεροσυνοδός διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί μόνο αφότου το αεροπλάνο απογειώθηκε. 
Στο μεταξύ, οι γονείς της 11χρονης, βλέποντας ότι η κόρη τους άργησε να επιστρέψει, την κάλεσαν στο κινητό της τηλέφωνο, μαθαίνοντας από την ίδια ότι βρίσκεται πια στην Αγία Πετρούπολη και... έχει απομακρυνθεί αρκετά από το σπίτι. Οι γονείς τελικά επικοινώνησαν και με τους υπευθύνους του αεροδρομίου, οι οποίοι φρόντισαν για την επιστροφή της μικρής πίσω στη Μόσχα.

Πάντως, η 11χρονη δεν κατόρθωσε να δει τα αξιοθέατα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ρωσίας, αφού δεν κατάφερε να βγει από το αεροδρόμιο, ενώ η αεροπορική εταιρεία Rossiya, που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: naftemporiki.gr

Κόσμος

Πάστορας θεωρεί πως η έκλειψη ηλίου ήταν σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου (vid)

τελος του κοσμου

Κατα καιρούς και με διάφορες αφορμές, έχουν κάνει την εμφάνισή τους, διάφοροι τύποι που προβλέπουν το τέλος του κόσμου. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όμως, ουδείς από αυτούς έχει μέσα, καθώς ο πλανήτης, έστω και υπό συνθήκες πανδημίας, συνεχίσει να... λειτουργεί.

Ο Paul Begley είναι ένας από αυτούς, με την πιο πρόσφατη πρόβλεψή του να είναι το περασμένο Δεκέμβριο, με αφορμή το γεγονός οτι ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησίαζαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, μοιάζοντας με διπλό πλανήτη.

Αφού λοιπόν δεν το πέτυχε με αυτό το φαινόμενο, είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του με την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη, την οποία θεωρεί σημάδι οτι έρχεται η μέρα της Αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου.

Ο Αμερικάνος Πάστορας, ο οποίος έχει την εβδομαδιαία εκπομπή «The Coming Apocalypse», αλλά και το δικό του κανάλι στο Youtube, σε ένα από τα τελευταία... ρεσιτάλ που έδωσε, κατάφερε να συνδυάσει την έκλειψη του ηλίου με κομμάτια της Βίβλου.

Επικαλούμενος ένα απόσπασμα από την Γέννηση λοιπόν, είπε: «Τα λόγια του Θεού "Θα βάλω σημάδια στους ουρανούς" αποτελούν μέρος προφητείας», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως αυτά θα κάνουν την εμφάνισή τους όταν έρθει ο Χριστός.

«Ο κόσμος θα λιποθυμά από τρόπο, φοβισμός για αυτό που έρχεται. Θα δουν τον Χριστό να έρχεται σε ένα σύννεφο με δύναμη και μεγάλη δόξα. Όταν δείτε αυτά, σηκώστε τα κεφάλια γιατί έρχεται η λύτρωσή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Με εξαίρεση πάντως την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα, δεν υπάρχει κάποιο σημάδι λύτρωσης, αποκάλυψης ή καταστροφής του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε

 

.Ειδήσεις σήμερα 

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό

Κακοκαιρία στην Αττική: Υδροσίφωνας στην Αρτέμιδα (φώτο)

Φωτιά στο Λαύριο -Καίει κοντά σε Μονή