Διαβάστε επίσης

Ζώδια Σήμερα 1/4: Η αλήθεια να λέγεται, ακόμα και την Πρωταπριλιά!

zodiashmera.jpg

Ο Απρίλιος κάνει μοναδική είσοδο, με τη Σελήνη να βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα στον Υδροχόο, δημιουργώντας μας την ανάγκη, αν και Πρωταπριλιά, να πούμε την αλήθεια μας, να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και σε όποιον αρέσουμε.
Οι επιλογές μας ίσως είναι πιο αντισυμβατικές, εκκεντρικές, διαφορετικές, χωρίς να μας νοιάζει το αν θα προκαλέσουμε ή θα δυσαρεστήσουμε.
Όταν θα περάσει στους Ιχθύς, θα χαλαρώσουμε αρκετά, ενδεχομένως και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ευελιξία και να καταλάβουμε ότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε πλαγίως και όχι ευθεία και να κοντραριζόμαστε, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ιχθύες βγάζετε τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και γοητεύετε κόσμο και κοσμάκη. Πολλά μπορείτε να καταφέρετε σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες και τα ταλέντα του.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορες συμπεριφορές ή ψέματα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας που δε σας αρέσουν, όμως καμιά φορά το να αδιαφορείτε είναι προτιμότερο από το να βγαίνετε στην επίθεση.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, ερωτικά ή οικονομικά, θα χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τις μεθόδους σας, ενδεχομένως και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

astrology.gr

Γυναίκα

Απαγορευμένος έρωτας: Ποια ζώδια ενδίδουν και ποια αντιστέκονται;

ζευγάρι έρωτας

Σας έχει τύχει να ερωτευτείτε ποτέ κάποιον ενώ δεν έπρεπε; Αν για τον οποιοδήποτε λόγο (γάμος, παιδιά, φιλία) η αγάπη σας ήταν απαγορευμένη και έπρεπε να το ξεχάσετε;

Τι κάνατε λοιπόν σε μία τέτοια κατάσταση, ή τι θα κάνετε αν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο;

Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, τα ζώδια ξέρουν για σας και σας το λένε παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρωτας και ζώδια 2021: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις

Να λοιπόν τι θα έκαναν τα ζώδια σε έναν απαγορευμένο έρωτα!

Κάποια ζώδια θα προσπαθήσουν να την ξεχάσουν και θα πάνε παρακάτω, κάποια θα αντισταθούν σθεναρά, θα κατηγορήσουν τον εαυτό τους και την τύχη τους που τους έφερε σε αυτό το σημείο και κάποια άλλα θα ακολουθήσουν την καρδιά τους και θα υποκύψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιά ζώδια ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο;

Ποια θα κάνουν τι, θα το διαβάσεις παρακάτω:

Θα προσπαθήσουν να το ξεχάσουν, βρίσκοντας κάτι άλλο: Κριός, Τοξότης, Παρθένος, Λέοντας

Τα τρία ζώδια της Φωτιάς χαρακτηρίζονται από έντονο εγώ και γι’ αυτό αν προορίζονται για δεύτερο βιολί της ορχήστρας, προτιμούν να πάνε πάσο και να ψάξουν να βρουν ένα άλλο πρόσωπο ελεύθερο και ωραίο. Άλλωστε, δεν είναι από εκείνα που θα κάτσουν να βασανίζονται ή θα κρύψουν τα αισθήματά τους και θα κινούνται στα σκοτάδια. Η Παρθένος από την άλλη, το βλέπει λογικά το πράγμα. Σου λέει «δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά έτσι όπως ξεκινά με ντισαβαντάζ, οπότε καλύτερα να την κάνω όσο είναι νωρίς».

Θα αντισταθούν σθεναρά και θα τα βάλουν με την τύχη τους: Αιγόκερως, Καρκίνος, Ζυγός, Σκορπιός

Είτε κάποια το δείχνουν είτε όχι, το συναίσθημα είναι έντονο και στα 4 ζώδια, ωστόσο, θες ότι ορισμένα πηγαίνουν σύμφωνα με τους «νόμους», θες ότι είναι πιο συντηρητικά ή επειδή παίρνουν πολύ σοβαρά την έννοια της «δέσμευσης», θες ότι η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω τους, θα αντιστέκονταν με νύχια και με δόντια, ιδίως αν πρόκειται για ερωτικό τρίγωνο. Τώρα, αν τα κατάφερναν και δεν ενέδιδαν στον πειρασμό, έστω και για μια φορά, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Θα υποκύψουν: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ιχθύες, Ταύρος

Τα πρώτα 2 ζώδια δεν καταλαβαίνουν από «απαγορεύσεις» και «κανόνες»… Αν θέλουν πολύ ένα πρόσωπο, θα προχωρήσουν, χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη, μάλιστα δε θα το μετανιώσουν ποτέ. Ο Ιχθύς, από την άλλη, είναι επιρρεπής στα λάθη, δεν έχει αντιστάσεις, χάνεται και πάει όπου τον πάει η καρδιά του. Ο, δε, Ταύρος είναι φιλήδονος από τη φύση του και ερωτιάρης, οπότε δε θα έβαζε απλά το δάχτυλο στο μέλι, αλλά θα το έτρωγε όλο το βάζο με το κουτάλι της σούπας.

Με πληροφορίες από astrology

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίσατε; Πόσο γρήγορα ξεχνούν τα ζώδια τις παλιές αγάπες;