Διαβάστε επίσης

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

zodia.jpg

Ο Ερμής σε ορθή πορεία από σήμερα, βοηθά την επικοινωνία μας και επαναφέρει στο προσκήνιο τα θέματα που έχουν καθυστερήσει.
Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω και φέρνει θετικές αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ
Η ορθή πορεία του Ερμή, θα σας απαλλάξει από πολλές επαγγελματικές καθυστερήσεις, που σας είχαν βγάλει αρκετά από το πρόγραμμα σας. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα ουσιαστικό νέο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μία αρκετά θετική μέρα, με την Σελήνη να βοηθά την ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων σας και την επίτευξη κάποιων παλιών οραμάτων. Η βοήθεια του ορθόδρομου Ερμή, είναι ουσιαστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ορθή πορεία του Ερμή, θα σας δώσει μεγάλη ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια και γενικά στα σχέδια σας που είχαν για λίγο καιρό παγώσει λόγο της ανάδρομης πορείας του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει πιο ευαίσθητους με τις συναισθηματικές σας σχέσεις, αλλά θα πρέπει να μην αφήνετε να σας κυριαρχούν οι ανασφάλειες και οι ζήλιες.

ΛΕΩΝ
Αρχίζει και πάλι μία καλύτερη περίοδος στα οικονομικά σας από σήμερα, εφόσον θα βοηθήσει ουσιαστικά η ορθή πλέον πορεία του Ερμή. Θα μπορέσετε να κλειδώσετε παλιές συμφωνίες που ήταν σε αναμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής από σήμερα θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου ευνοεί τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να έχετε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας, ή με άτομα που συνεργάζεστε.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή παίρνει τέλος, βάζοντας ένα οριστικό τέλος σε κάποιες λάθος αποφάσεις που είχατε πάρει σε επαγγελματικά θέματα και όχι μόνο. Απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ορθή πορεία του Ερμή, θα σας βγάλει από έναν φαύλο κύκλο καθυστερήσεων, που αφορούσαν τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και αρχίζουν να αντικαθίσταται τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί από τις 5/3. Κάποια θέματα με ένα ακίνητο θα τακτοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους. Η ορθή πορεία επίσης του Ερμή, φτιάχνει την επικοινωνία σας και βάζει στο περιθώριό κάποιες αμφιβολίες για ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής απο σήμερα επανέρχεται στην ορθή του πορεία και εσείς θα αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο τα οικονομικά σας. Οι αποφάσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα θα είναι πιο ακίνδυνες.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, θα επανέλθει στην ορθή του πορεία, κάτι που θα σας κάνει να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε και επιδιώκετε. Η μέρα θα έχει το στίγμα των αλλαγών προς μία θετική κατεύθυνση.