Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ηράκλειο: Νέος εξοπλισμός για τον οδοκαθαρισμό του Δήμου
Νέος εξοπλισμός για τον οδοκαθαρισμό του Δήμο Ηρακλείου
 clock 14:45 | 23/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης και αναβάθμισης του εξοπλισμού των οδοκαθαριστών του Δήμου Ηρακλείου, με την αγορά 80 νέων χειραμαξιδίων για την Υπηρεσία Καθαριότητας. Πρόκειται για ιδιαίτερα ελαφριά, λειτουργικά και εύχρηστα χειραμαξίδια που βελτιώνουν αισθητά τον τρόπο κίνησης των οδοκαθαριστών, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα που μετρούν πολλά χρόνια λειτουργίας.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας Νίκο Γιαλιτάκη και τον αναπληρωτή Προϊστάμενος του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων Μιχάλη Ροβίθη, μίλησαν με επόπτες καθαριότητας και οδοκαθαριστές που τα χρησιμοποιούν, διαπιστώνοντας τον ιδιαίτερα εύκολο τρόπο χρήσης τους.

Παράλληλα στην Υπηρεσία Καθαριότητας βρίσκονται ήδη 96 νέα καλαθάκια απορριμμάτων, μεγάλης χωρητικότητας 110 lt με ενσωματωμένο σταχτοδοχείο, τα οποία θα ενισχύσουν τον αστικό εξοπλισμό σε πεζοδρόμους, κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια κεντρικών αρτηριών της πόλης. Η τοποθέτησή τους αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, αντιμετωπίζοντας μια έλλειψη που υπήρχε σε αρκετά σημεία του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη - μεταναστευτικό: "Καμπανάκι" του Λιμενάρχη για τους χώρους - Το έγγραφο στον Δήμο

Κρήτη: 17 ημέρες αγωνίας για τον 33χρονο γιατρό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis