Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρκαλοχώρι: Εκδήλωση για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό

μπουλινγκ
 clock 18:37 | 07/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

O Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: "Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός: Αναγνώριση και Αντιμετώπιση", την Τετάρτη 12/02/2025 από τις 18.00-20.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Περιγραφή:

«Μαμά να τον χτυπήσω κι εγώ;», «Δεν αντέχω άλλο μπαμπά, δεν θέλω να ξαναπάω σχολείο», δύσκολες φράσεις ειδικά όταν σχετίζονται με συμπεριφορά άλλων παιδιών απέναντι στο παιδί μας. Τι μπορείς να απαντήσεις; Πως θέτουμε όρια στα παιδιά μας;

Σε αυτές τις ερωτήσεις θα προσπαθήσει να απαντήσει η ψυχολόγος Φωτεινή Παπαδάτου από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου αλλά και στους γονείς άλλων σχολείων του Δήμου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κοινωνικό αυτό φαινόμενο που απασχολεί εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και την ευρύτερη κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περιφέρεια Κρήτης: Έπεσαν οι υπογραφές για την αναβάθμιση της Παλαιάς Εθνικής οδού

Να συμπεριληφθούν στο «Εξοικονομώ 2025» και οι πληγείσες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis