Αθλητικά

Στις 15 οι αποχωρήσεις παικτών από τον Εργοτέλη

ergologo.jpg

Δεκαπέντε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών συμπλήρωσε την Παρασκευή (14/07) ο Εργοτέλης. Την Παρασκευή (14/07) ήταν η σειρά των Θωμά Γκαρακλίδη,  Γιώργου Βασιλειάδη, Περικλή Βελλίνη και Γιάννη Γκοτσούλια να λύσουν τη συνεργασία τους με τους «κιτρινόμαυρους». Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Βασιλειάδης είχε 18 συμμετοχές, ο Θωμάς Γκαρακλίδης δύο συμμετοχές, ο Περικλής Βελλίνης 13 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ ο Γιάννης Γκοτσούλιας έπαιξε σε 26 ματς με την ομάδα του Ηρακλείου. Οι ανακοινώαεις:
«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Βασιλειάδη, Περικλή Βελλίνη και Γιάννη Γκοτσούλια. Τους ευχαριστούμε για τη σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».
«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Γκαρακλίδη. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Αθλητικά

ΠΣΑΤ: Στηρίζει τους αθλητές και ζητά να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις

psat.jpg

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου είναι υποχρεωμένος, βάσει του θεσμικού του ρόλου, να πάρει θέση στα όσα περίεργα συμβαίνουν, με μόνιμο «θύμα» τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα ,αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου,για  το νέο ανεξήγητο και παράλογο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που επιβλήθηκε με αφορμή την πανδημία. Πρόκειται για μια απόφαση που έχει προκαλέσει οργή σε όλη την αθλητική οικογένεια και ιδιαίτερα στους αθλητές και αθλούμενους.

"Κάνουμε σαφές σε όλους τους τόνους ότι ο διαχωρισμός επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού αποτελεί ξεκάθαρα προσβολή για το εθνόσημο και τη χώρα μας και υπονομεύει τις μεγάλες επιτυχίες, που έχουν καταγράψει  οι αθλητές και οι ομάδες μας. Δυστυχώς, εδώ και ένα χρόνο, ζούμε το «θέατρο του παραλόγου», με αποφάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα όνειρα χιλιάδων αθλητών.

Όποιοι και να φέρουν ευθύνη για αυτές τις απερίγραπτες παλινωδίες, μόλις τέσσερις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους καλούμε άμεσα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα είναι πάντα, το πιο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Και όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας οι αθλητές τήρησαν τους υγειονομικούς κανόνες,  λειτούργησαν πειθαρχημένα κι έστειλαν τα σωστά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταυτοχρόνως, σε όλες τις περιπτώσεις, τίμησαν τα εθνικά χρώματα, αν και δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν σωστή προετοιμασία. Για να μην πούμε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που δέχονταν την μία… τρικλοποδιά μετά την άλλη.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να επαναεξετάσουν τις αποφάσεις τους και να ανοίξουν άμεσα τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που έκλεισαν χωρίς λόγο."