Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Έκλεισε τον διεθνή γκανέζο Ίνκουμ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Έκλεισε τον διεθνή γκανέζο Ίνκουμ
 clock 20:14 | 06/01/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, o Πλατανιάς φέρνει στα Χανιά τον εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική ομάδα της Γκάνας, Σαμουέλ Ίνκουμ, για τον οποίο πριν από ακριβώς δύο χρόνια, Ντνίπρο, είχε δώσει 5,3 εκατομμύρια ευρώ στην ελβετική Βασιλεία προκειμένου να τον αποκτήσει!Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή αφού ο Ίνκουμ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα βρίσκεται το καλοκαίρι στα γήπεδα του Μουντιάλ στη Βραζιλία με τη φανέλα της Γκάνας!
Η θέση του Ίνκουμ είναι δεξιός μπακ. Η ηλικία του είναι μόλις 24 ετών (1/6/89) και σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τη θέση που έρχεται να βοηθήσει τη χανιώτικη ομάδα.
Ο Ίνκουμ παραχωρείται δανεικός στον Πλατανιά από τους Ουκρανούς, όπου ουσιαστικά δεν απέδωσε, ενδεχομένως γιατί δεν προσαρμόστηκε, τα αναμενόμενα. Μάλιστα πέρσι δόθηκε στη γαλλική Μπαστιά, όπου επίσης δεν είχε πολλές συμμετοχές.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis