Αθλητικά

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου: Στο νοσοκομείο 40χρονος λόγω πτώσης από εξέδρα

5040142.jpg

 

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου μπορεί να κρίθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο εκτός της ένταση που δημιουργήθηκε κυρίως μετά το 1-1, σημειώθηκε και τραυματισμός ενός οπαδού. Συγκεκριμένα, ένας 40χρονος φίλος των «ερυθρόλευκων» διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου λόγω πτώσης από την εξέδρα.

Παράλληλα, υπήρξαν και μάχες φιλάθλων σώμα με σώμα, γεγονός που οδήγησε τους προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθούν πρώτα στην ανάγκη να δοθεί τέλος σε αυτή την αρρωστημένη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Αθλητικά

ΕΑΚΗ: «Μήνυμα» αλληλεγγύης και ενότητας

aimodosia.jpg

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρωτοβουλία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

για εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του αθλητικού κέντρου, με τη διοίκηση να ευχαριστεί για τη συμμετοχή.

Αναλυτικά: «Με απόλυτη επιτυχία εγινε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ως Διοικούσα Επιτροπή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Υπηρεσίας κ. Μπορμπουδάκη,  την Υποδιοικήτρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου  κ. Κωστάκη καθώς επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου που συνέβαλε τα μέγιστα για την αιμοληψία, το παράρτημα Κρήτης του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ξηρουχάκη,  τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ, τα σωματεία και το Σύλλογο Γονέων.  Πάνω από όλα νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες, τους ανθρώπους που προσήλθαν με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση να γνωρίζεις ότι ως οικογένεια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στην Εθνική αυτή προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, μένουμε δυνατοί και αισιόδοξοι».

Απο την αιμοδοσία στο ΕΑΚΗ
Απο την αιμοδοσία στο ΕΑΚΗ

Απο την αιμοδοσία στο ΕΑΚΗ.jpg, by papoutsakis.a