Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Κατήγγειλε τον ΠΑΟ στο ΣΔΟΕ
ΟΦΗ: Κατήγγειλε τον ΠΑΟ στο ΣΔΟΕ
 clock 11:12 | 28/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η κόντρα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό καλά κρατεί.Η Κρητικη ομάδα , μετά το υπόμνημα που κατέθεσε στη Superleague περί φοροδιαφυγής στα εισιτήρια του Παναθηναϊκού, έκανε καταγγελία στο ΣΔΟΕ, με έγγραφο που παρουσιάζεται στην εφημερίδα ''Η Άποψη''.
Στο έγγραφο του ΟΦΗ  επισημαίνεται μεταξύ άλλων: ''Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί σειρά ετών υποχρεώνει τους φιλάθλους της για την αγορά εισιτηρίων να καταβάλλουν διπλάσιο ποσό από το αναγραφόμενο στο σώμα  (του εισιτηρίου), για δε το ποσόν αυτό να χορηγεί απλά αθεώρητη απόδειξη, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει ζημία στο κράτος ύψους 13% (ΦΠΑ), στα ερασιτεχνικά σωμωτεία (10%), στη Super League (4%), στην ΕΠΟ (4,5%) και στα ποσοστά 15% (χρήση γηπέδου), ΦΠΑ 23% (ποσό που αφορά το κόστος χρήσης γηπέδου) και για ΕΤΕΧ-ΤΑΥΑΠ (5%)''.
Στον ΟΦΗ υπογραμμίζουν ότι ''την κυρίως ευθύνη φέρει η νομική υπηρεσία της Super League και η οποία για λόγους προσωπικής «πολιτικής» δεν ήλεγξε επί σειρά ετών τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός''.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis