Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Έκλεισε τον Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 clock 13:42 | 06/02/2026

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας, με την απόκτηση του Νίκου Αθανασίου..

Ο 24χρονος αριστερός μπακ, που ανήκει στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στη Ρίο Άβε στην Πορτογαλία (18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας), ενώ στο παρελθόν είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα του Ατρόμητου. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες, όπως ο Λεβαδειακός και ο Άρης, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση.

Η μετακίνηση του Αθανασίου στον ΟΦΗ γίνεται με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς ο Ολυμπιακός ήταν ανέδοτος στο να τον παραχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή, όπως επιθυμούσε η Κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ ενισχύεται σημαντικά σε θέση, που είχε πρόβλημα με την απόκτηση του Αθανασίου, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χρήστου Κόντη.

Image
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πεμπτη μεταγραφή

Σήμερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Τιάγκο Ρομάνο από την Ίντερ. Τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται αποκτήθηκαν οι Άαρον Ισέκα, Αχιλλέας Πούγγουρας και Γιώργο Κανελλόπουλος, ενώ μένει να φανεί η τελική απόφαση του Χρήστου Κόντη για δεξί μπακ - χαφ, με την περίπτωση του Βούλγαρου Πάτρικ Γκάμπριελ Γκάλτσεφ να εξετάζεται σοβαρά.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis