Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός εύκολα 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

osdp.jpg
 clock 21:00 | 15/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ολυμπιακός  νίκησε σε εξ αναβολής ματς τον Πανθρακικο στην Κομοτηνή με 3-1 και ξέφυγε 11 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 70 βαθμούς και πλέον θέλουν άλλους τρεις για την κατάκτηση του 42ου πρωτάθληματος Από την άλλη, η ομάδα της Κομοτηνής συνεχίζει τη μάχη της παραμονής. Ήταν και η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα.
Ο Ολυμπιακός κατεκτησε τη νίκη με τα γκολ των των Μπενίτες (9'), Χάρα (10'), Μιλιβόγεβιτς (41'). Εξαιρετικό το γκολ του Μπαϊκαρά (12') για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών) 
Κάρτες: 4' Ποτουρίδης, 79' Τζάνης / 31' Μαζουακού, 54' Σιόβας, 60' Εντινγκά, 69' Μπενίτες, 86' Μπουχαλάκης

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία (71' Ηλιάδης), Ρομέου, Κάσες (63' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκόρ (74' Μπαλντά), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Ποτουρίδης.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (66' Φορτούνης), Χάρα (67' Φουστέρ), Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Μπενίτες.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis