Αθλητικά

Ο κορωνοϊός «ανέβαλε» την εκδήλωση βόλει στο Λίντο

vlore.jpg

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να μην γίνουν οι εκδηλώσεις του #1DayMore4Volleyball.

Στο πλαίσιο αυτό είχε προγραμματιστεί συνάντηση μικρών ηλικιών (Ε΄-ΣΤ Δημοτικού) από την ΕΣΠΕΚ, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Λίντο. Όπως όλες οι υπόλοιπες, έτσι και αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, λόγω του κορωνοϊού.

Εκφράστηκε η ανησυχία απ’ όλους τους συντελεστές και έτσι η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση για αναβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινότητα του Ελληνικού Βόλεϊ και λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις και τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από όλους τους συντελεστές (Ενώσεις, σωματεία, παράγοντες, γονείς, κ.α.) όσον αφορά την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του #1DayMore4Volleyball ανά την Ελλάδα».

Αθλητικά

Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές συγκεντρώνουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ

ellada-ethniki-omada.jpg

Μία αξιέπαινη προσπάθεια έχουν προχωρήσει αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που προτίθενται να καλύψουν τα έξοδα για τη δημιουργία μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας!

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη δοκιμάζοντας καθημερινά το σύστημα Υγείας κάθε χώρας. Η Ελλάδα δίνει με τη σειρά της καθημερινή μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία, όμως είναι δεδομένη η ανάγκη για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων υποδομών. Αντιλαμβανόμενοι αυτή την ανάγκη, αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές πήραν την απόφαση να καλύψουν τα έξοδα για την κατασκευή μίας ακόμα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, συγκεντρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 50.000 που απαιτείται.

Την προσπάθεια αυτήν ξεκίνησαν κάποιοι παίκτες της Εθνικής ομάδας και σε αυτό τους το εγχείρημα βρήκαν ανταπόκριση από ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων. Μάλιστα, ήρθαν σε επαφή και με τους τέσσερις αρχηγούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό οι οποίοι και έχουν ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ακολούθησαν και αρκετοί παίκτες. Πρόκειται σίγουρα για μία αξιέπαινη προσπάθεια από αθλητές που δείχνουν πως το ποδόσφαιρο μπορεί να στείλει πολλά μηνύματα και να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή που βιώνει όλος ο κόσμος.