Στην κακή εικόνα της Σερβίας απέδωσε κυρίως την ήττα από την Εθνική μας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του δεν έδειξε την πραγματική της εικόνα και παραδέχθηκε ότι ο κόσμος έσπρωξε το δικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη νίκη.
«Ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν κακοί στην άμυνα και αργοί στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να παίζουμε όπως κάναμε στις προπονήσεις», ανέφερε αρχικά ο Μιλουτίνοφ.
Και κατέληξε: «Πιστεύω στην ομάδα μας και γι’ αυτό είχα δηλώσει πως είμαστε το φαβορί, γιατί θεωρώ πως αν είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, αλλά σήμερα δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και γι’ αυτό χάσαμε. Σίγουρα ο κόσμος βοήθησε αρκετά την ελληνική ομάδα και έδωσε κίνητρο να παίξουν καλύτερα».