O Φελίπε Πάρντο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού καθώς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Η επίσημη ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κολομβιανός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης από την Ελλάδα.
Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να “μεγαλώσω” ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε χαρά στο γήπεδο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τη διοίκηση της Μπράγκα, για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες»"!
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.