Αθλητικά

Διαβάστε επίσης

Iσοπαλία για τον Εργοτέλη με τη Suez SC (photos)

team21.jpg

Iσόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Εργοτέλης με τη SUEZ SC στο δεύτερο φιλικό που έδωσε  στην Αίγυπτο.
Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες και αρκετές δυνατές μονομαχίες.
Η πρώτη καλή φάση για την Κρητική ομάδα δημιουργήθηκε στο 16’ όταν ο Kwateng από αριστερά έβγαλε ωραία σέντρα στον Μανουσάκη ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ.
Στο 45’ σε φάουλ που κέρδισε ο Kwateng και εκτέλεσε ο Μπουρσέλης η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη του παιχνιδιού και στο 68’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Μανουσάκη να σουτάρει ν’ αποκρούει προσωρινά ο τερματοφύλακας της Suez sc, ο Kwateng να σουτάρει και να διώχνουν την μπάλα οι αντίπαλοι αμυντικοί. 
Στο 83’ ο Mosa σούταρε για ν’ αποκρούσει εύκολα ο Καλογεράκης.  

Εργοτέλης: Τζελέπης (60’ Καλογεράκης), Βουτσάςς, Προβυδάκης, Πέιος, Οικονόμου (46’ Μπάτζιος), Κατσούρι, Τσέλιος (55’ Σταθόπουλος), Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Ιατρούδης (70’ Bote), Kwateng (75’ Barata)
SUEZ SC: Fathy, Abden, Nageh (85’ Maidan), Elerian (75’Tayser) , Elsager ( 46’ Wahba), Marie, Basem (46’Zekri) , Elshazly (70’ Ramadan) , Gallel Hosni, Mosa, Shosha (60’ Fattah)
 

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.