Αθλητικά

Διαβάστε επίσης

Εργοτέλης: Παρελθόν ο Νίκι Παπαβασιλείου

niki_papavasiliou.jpg

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Εργοτέλης, μετά την απρόσμενη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκι Παπαβασιλείου χωρίς να ανακοινωθούν οι λόγοι του ξαφνικού διαζυγίου.
Ο Κύπριος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πρόταση από τον Πανιώνιο και ο Εργοτέλης αποφάσισε να μη σταθεί εμπόδιο.
Πλέον οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και δεν αποκλείεται την Δευτέρα (2/9), να γίνει γνωστό το όνομα του διαδόχου του, με φαβορί τυον Γιάννη Ταουσιάνη..
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου και τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζαρης σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάσταση τους και έως αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση με το όνομα του νέου τεχνικού».

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.