Αθλητικά

ΕΚΑΣΚ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Νομαρχιακούς προπονητές

ΕΚΑΣΚ

Ανοικτή πρόσκληση προς στους προπονητές/τριες της Κρήτης απευθύνει η ΕΚΑΣΚ για την πλήρωση των θέσεων Νομαρχιακών του Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ. Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και να αποσταλούν στο e-mail της Ένωσης ekask@otenet.gr  ή να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, μέχρι και τις 31/8/2020. 

 

Η ανακοίνωση:
«Στο πλαίσιο στελέχωσης συνεργατών για το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων Νομαρχιακών προπονητών-τριών, σε όλη την Κρήτη για αγόρια και κορίτσια.

 

Δεδομένου ότι είναι εθελοντική η παροχή υπηρεσιών των, ως άνω, προπονητών, δίνεται η ευκαιρία σε νέους που διαθέτουν χρόνο και διάθεση, να στελεχώσουν τα κλιμάκια Κρήτης, έτσι ώστε με την άμεση συνεργασία και τις κατευθυντήριες γραμμές που θα πάρουν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΚ, να γνωρίσουν την ορθή διδασκαλία και την προπονητική φιλοσοφία τους για τις αναπτυξιακές ηλικίες, «προίκα» ανεκτίμητη για την προπονητική τους εξέλιξη.  

 

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του αναπτυξιακού προγράμματος θα γίνονται κάθε Δευτέρα, και κατά το δυνατόν, απογευματινές ώρες.

 

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος (επισυνάπτεται υπόδειγμα), συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, θα αποσταλούν  στο e-mail ekask@otenet.gr  ή θα κατατεθούν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ,  έως τις 31/8/2020».   

Αθλητικά

ΜΠΑΣΚΕΤ: Επίδειξη δύναμης από την Μπούργος

mpoyrgas.jpg

Επίδειξη δύναμης από την Μπούργος, που συνέτριψε 92-65 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final-8 του BCL που γίνεται στην Αθήνα.

Η ομάδα του Πενιαρόγια έστειλε ηχηρό μήνυμα με το «καλημέρα» του Final-8 του Basketball Champions League, αφού συνέτριψε 92-65 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στον πρώτο ημιτελικό κι έκλεισε θέση για τους «4» της διοργάνωσης.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ισπανούς, που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του ματς και είχαν πρωταγωνιστές τους Κράβιτς (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ΜακΦάντεν (18 πόντοι) και Ρένφρο (10 πόντοι, 6 ασίστ).

Από τους Ισραηλινούς διασώθηκαν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είχε 13 πόντους στο ντεμπούτο του, αλλά και ο ΤαΣόν Τόμας, που ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.