Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εισαγγελέα για το ΟΦΗ-ΠΑΟ ζήτησε ο Κοντονής
Εισαγγελέα για το ΟΦΗ-ΠΑΟ ζήτησε ο Κοντονής
 clock 13:55 | 13/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την παρουσία εισαγγελέων στον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ζήτησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο.

Παράλληλα ο κ. Κοντονής επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον εν λόγω αγώνα. 

Τέλος με εντολή του Υφυπουργού ορίστηκαν να παρασταθούν και δύο παρατηρητές της ΔΕΑΒ κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου αγώνα. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis