Αθλητικά

Απόφαση «σταθμός» στις μεταγραφές Ελλήνων μεσούσης της σεζόν

aekbasket.jpg

Δύο Έλληνες παίκτες από άλλες ομάδες της ίδιας κατηγορίας και όχι έναν, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, θα μπορούν να αποκτούν μεσούσης της σεζόν και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Επιπλέον, οι ομάδες της Α2 θα μπορούν να παραχωρούν έως δύο αθλητές σε ομάδες της Basket League μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου, με την προϋπόθεση ότι οι παίκτες αυτοί δεν θα πάρουν μεταγραφή στην ίδια ΚΑΕ. Πρόκειται για μία απόφαση «σταθμό» στις μεταγραφές Ελλήνων παικτών μεσούσης της σεζόν, η οποία έχει άμεση ισχύ και την οποία ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), μετά από συμφωνία με την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ.

Αθλητικά

Τυχερός στην κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ

epsi.jpg

Ο ΠΑΝΟΜ αναδείχτηκε μέσα από την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ως η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ στο Κύπελλο Ελλάδας που θα διοργανώσει η ΕΠΟ την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, φέτος στην ΕΠΣΗ θα μπει "παύλα" στην διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ(;) άρα ο ΠΑΝΟΜ δεν θα αναγράφεται στα βιβλία της ΕΠΣΗ ως Κυπελλούχος επίσημα.

Επίσης, πριν την κλήρωση ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ κ. Πρινέας ζήτησε να έχει ο Γιούχτας το πλεονέκτημα καθώς είχε επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα. Έτσι, η πρώτη κλήρωση έγινε με δύο φάκελα με το ονομα "Γιούχτας" και ένα φάκελο με το όνομα "ΠΑΝΟΜ" και η κληρωτίδα ανέδειξε τον ΠΑΝΟΜ.

Επίσης στην τελική κλήρωση με ΠΟΑ και ΠΑΝΟΜ, αναδείχτηκε εκ νέου νικητής ο ΠΑΝΟΜ.