Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολλανδός διατητής ,στο ματς Μάνστεστερ -Ολυμπιακός

Ολλανδός διατητής ,στο ματς Μάνστεστερ -Ολυμπιακός
 clock 13:10 | 17/03/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Μπιόρν Κάιπερς ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, στη ρεβάνς του 2-0 επί της Γιουνάιτεντ, την Τετάρτη ,για τους «16» του Champions League.
Με «άρχοντα» τον 41χρονο ρέφερι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και η εθνική ομάδα έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης. Στον δρόμο των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε τον Νοέμβρη του 2012, στην ήττα από τη Σάλκε με 1-0 στη Γερμανία.
Ο Ολλανδός είχε διευθύνει και τον αγώνα των «βασιλικών μπλε» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (3-2 η Σάλκε) στα play offs του Champions League. Επίσης ήταν διαιτητής στην ήττα της εθνικής με 3-1 από τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis