Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονήθηκε κανονικά ο Φραγκουλάκης

ofi-ethnikos-8.jpg
 clock 14:00 | 13/05/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (13/5) και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής (15/5, 4μμ) στην Αθήνα με τους Τράχωνες Αλίμου για την 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο Φραγκουλάκης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις, ωστόσο οριστικές αποφάσεις ο Νίκος Νιόπλιας θα λάβει στην προπόνηση του Σαββάτου (14/5) με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα ταξιδέψει το Σάββατο το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και το βράδυ θα καταλύσει σε ξονοδοχείο της Γλυφάδας.

Η αποστολή θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ στο Ηράκλειο.

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τους Τράχωνες βρίσκονται οι τραυματίες Μπουρσέλης και Πίτσος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis