Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (15/5, 4μμ), με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα με τρία προβλήματα.
O Μιχάλης Φραγκουλάκης μπήκε επιφυλακτικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης (12/5), ενώ οι Μπουρσέλης και Πίτσος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και έχουν τεθεί νοκ-άουτ απο το προσεχές παιχνίδι.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τους Τράχωνες θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ωστόσο, μαγνητική θα κάνει ο Αντώνης Μπουρσέλης, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς.
Ο νεαρός μέσος σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ταλαιπωρείται απο ένα χρόνια πρόβλημα στους προσαγωγούς, το οποίο και τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.
Η συμμετοχή του Μπουρσέλη για το παιχνίδι της Κυριακής (15/5, 4μμ) με τους Τράχωνες Αλίμου έχει αποκλειστεί και το αποτέλεσμα της μαγνητικής θα δείξει αν έχει ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με τον Φωστήρα.
Πάνω σε αυτό εστιάζεται η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ.