Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 2035 θα μάθει η Κατερίνα Θάνου εάν πάρει το μετάλλιο στο Σίδνεϊ

Image
κατερινα θανου
 clock 14:40 | 19/12/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησε η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) σχετικά με όλες τις υποθέσεις ντόπινγκ που αμφισβητούν τα αποτελέσματα των Ολυμπιακών αγώνων.
Σύμφωνα με στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας οι αποφάσεις θα τεθούν στην κρίση της ΔΟΕ το... 2035! Δηλαδή σε 20 χρόνια από σήμερα...

Μια από τις περιπτώσεις που θα εξεταστούν είναι αυτή της Μάριον Τζόουνς, νικήτριας των 100 μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, η οποία όμως «πιάστηκε» ντοπέ για τη διετία 2000-2001!
Το ελληνικό ενδιαφέρον έχει να κάνει με την Κατερίνα Θάνου, αφού η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια είχε κατακτήσει τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και εάν η ΔΟΕ πάρει το χρυσό μετάλλιο από την Αμερικανίδα σπρίντερ θα πρέπει να το απονείμει στην Ελληνίδα!

Το 2009 αφαιρέθηκαν όλα τα ρεκόρ και τα μετάλλια που είχε κάνει εκείνη την περίοδο η Τζόουνς, όμως η Θάνου δεν παρέλαβε ποτέ το μετάλλιο που έπρεπε να πάρει...

Κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό δεν συνέβη ως τιμωρία στην Κατερίνα Θάνου για την υπόθεση με τον Κώστα Κεντέρη, οι οποίοι είχαν εκείνο το ατύχημα παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Πλέον η Κατερίνα Θάνου καλείται να περιμένει μέχρι το 2035, όταν θα είναι σε ηλικία 60 ετών!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis