Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ εθνικής έμεινε ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του επί του Αλίμου με 1-0 και την ισοπαλία 1-1 του Φωστήρα στην Επισκοπή.
Έτσι την προσεχή Κυριακή η ομάδα του Ηρακλείου θα κατακτήσει τον τίτλο με νίκη η και με ισοπαλία στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φωστήρα στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης.
Το γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Πόποβιτς στο 28΄που είχε και δύο δοκάρια στο 38' και στο 43'. Δοκάρι είχε και ο Καλέ στο 24'
Τράχωνες (Ν. Βαμβακούλας): Μακρίδης, Γωργάκης, Κακούτης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Ντούτης, Νούλας (46' Αντμίρ), Χακράμα, Κατσαδούρος (69' Ταλάκου), Πετούσης (46' Κάλφας), Χρήστου.
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (73' Γκούμας), Φαζός, Νάστος, Σαχινίδης (67' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί (86' Φουκαράκης), Καλέ.