Αθλητικά

Μπάσκετ

Κατέθεσε φάκελο για την Α1 μπάσκετ το Ηράκλειο

iraklio_basket.jpg

Το Ηράκλειο με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστοποίησε την κατάθεση φακέλου προς την επιτροπή ειδικής αδειοδότησης Α1 της Ε.Ο.Κ, προσδοκώντας να εγκριθεί και να παίξει στη μεγάλη κατηγορία , κάτι που διεκδικούν άλλες πέντε ομάδες. Παράλληλα ευχαριστεί την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κωνσταντίνο Βαρδαβά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηρακλείου κύριο Εμμανουήλ Αλιφιεράκη καθώς και όλους όσους έμπρακτα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλείου:
«Πριν από λίγο η επιτροπή μπάσκετ κατέθεσε πλήρη φάκελο (με εγγυητικές επιστολές – προϋπολογισμό και ενημερότητες) προς την επιτροπή ειδικής αδειοδότησης Α1 της Ε.Ο.Κ. Αυτή την ώρα γίνονται συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης -ΕΣΑΚΕ.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κωνσταντίνο Βαρδαβά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηρακλείου κύριο Εμμανουήλ Αλιφιεράκη καθώς και όλους όσους έμπρακτα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της ομάδας μας!».

Αθλητικά

Δήλωση σοκ Μαυρωτά: «Υπομονή στον αθλητισμό ως τις 15 Μαρτίου»!(vid)

γιώργος μαυρωτάς

Το Υφυπουργείο αθλητισμού  έκανε λόγο για «καλά νέα» στη νέα ΚΥΑ, αλλά η δήλωση του ΓΓΑ, Γ.Μαυρωτά στην ΕΡΤ περιπλέκει την κατάσταση καθώς ζήτησε υπομονή για τον αθλητισμό ως τις 15 Μαρτίου.

Μια δήλωση που κάθε άλλο παρά... θετική εξέλιξη μπορεί να εκληφθεί και αν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για ολοκληρωτική αποτυχία Υφυπουργείου και ΓΓΑ, καθώς και με βάση την προηγούμενη ΚΥΑ (εν αναμονή της σημερινής) τα μέτρα θα είχαν ισχύ ακριβώς για την ίδια ημερομηνία!

Δείτε τη δήλωση του ΓΓΑ στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 94-79: «Ανάσταση» στο ΣΕΦ!

Ευρωπαικό στίβου: Χρυσός ο Τεντόγλου με κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με 8.35 μ. (vid)