Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Πόρτο - Μπάγερν 3 - 1

porto.jpg
 clock 23:49 | 15/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η Πόρτο, η οποία επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο «Ντραγκάο» .

Το «συγκρότημα» της Πορτογαλίας με τα γκολ των Κουαρέσμα (3’ πέν, 10’) και Τζάκσον Μαρτίνες, υποχρέωσε σε ήττα την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και συνέχισε το αήττητο σερί της στο Champions League. Οι «Δράκοι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγικά λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πλέον έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση.

Από την άλλη, οι Γερμανοί, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όπου μείωσαν προσωρινά 2-1 με τον Αλκάνταρα στο 28’ δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, θα… παίξουν τα «ρέστα» τους στην ρεβάνς της 21ης Απριλίου για να παραμείνουν στη διοργάνωση και να συνεχίσουν τον… δρόμο για το τρεμπλ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis