Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Απολογούνται πατέρας και γιοι μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στον Μυλοπόταμο

αστυνομικη επιχειρηση
 clock 07:20 | 24/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθούν σήμερα ένας άνδρας και οι δύο γιοι του, στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στον Μυλοπόταμο. Οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα που ερευνάται για σειρά αδικημάτων.

 Ήδη δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στην ίδια επιχείρηση αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως επίσης και τέσσερις γυναίκες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συνολικά είχαν γίνει δέκα συλλήψεις, με την έρευνα να αφορά, μεταξύ άλλων, υποθέσεις απάτης με κτηνοτροφικές επιδοτήσεις, ναρκωτικά, όπλα, φοροδιαφυγή, κλοπές, φθορές και ζωοκλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα συνταξιούχος οδοντίατρος για «ολιστικές» θεραπείες

Κρήτη: Ήπιε και άρχισε να την χτυπά άγρια στο πρόσωπο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis