Υγεία

Κρήτη

Κρήτη: Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία

νοσοκομεια

Εστάλησαν από το ΑΣΕΠ στην 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης οι  πίνακες  κατάταξης ανεργίας και εμπειρίας των κλάδων/ειδικοτήτων επικουρικού προσωπικού: ΤΕ Εργοθεραπείας (κωδ.κλάδου 204), ΤΕ Λογοθεραπείας (κωδ.κλάδου 209), ΤΕ Νοσηλευτικής (κωδ.κλάδου 211), ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (κωδ.κλάδου 301), ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών (κωδ. Κλάδου 305),  ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων (κωδ.κλάδου 309), (ΔΕ Τεχνικού ΚΛΙΒΑΝΙΣΤΩΝ-ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΩΝ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΩΝ) (κωδ.κλάδου 323), ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών (κωδ.κλάδου 316), και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονονομικού Προσωπικού (κωδ.κλάδου 401), στους οποίους περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι  με βάση τα κριτήρια της ανεργίας και της εμπειρίας.

Οι υποψήφιοι των πρώτων θέσεων μόνο (των οποίων τα  ονόματα στους πίνακες έχουν επισημανθεί με χρώμα κίτρινο) καλούνται να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, προκειμένου να καταρτιστεί ο πίνακας προσληπτέων.

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, οι κωδικοί των κλάδων - θέσεων, καθώς και οι πίνακες ανεργίας/εμπειρίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στην ενότητα Για τον Πολίτη - Νέα-Ανακοινώσεις (www.hc-crete.gr/πολιτης/νεα-ανακοινωσεις ).

Οι αιτήσεις  θα υποβάλλονται εντός (3) τριών εργασίμων ημερών από Δευτέρα 18-7-2016 έως και Τετάρτη 20-7-2016 με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
•    Αυτοπροσώπως στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης – 
3ο χιλ.Εθν. Οδού Ηρακλείου-Μοιρών (Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Ηρακλείου 3ος όροφος – Γραφείο Νο25 κα Καρκαλούσου Θεώνη)
•    Με FAX  στα 2810-331570 ή 2813-404428
•    Ταχυδρομικά στη δ/νση: 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, 3ο χιλ. Εθν.Οδού Ηρακλείου-Μοιρών Τ.Κ. 71500 (με την ένδειξη ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) με σφραγίδα ταχυδρομείου έως και 20-7-2016
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :  ΘΕΩΝΗ ΚΑΡΚΑΛΟΥΣΟΥ,   ΤΗΛ. 2813-404413 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αγωνία για τον 17χρονο που διασωληνώθηκε

ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου ο 17χρονος που νωρίτερα τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις Γωνιές Πεδιάδος.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα, διασωληνώθηκε και οι γιατροί εκτιμούν πως τα επόμενα 24ωρ είναι κρίσιμα. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο ΠΑΓΝΗ το ασθενοφόρο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμερωπίσουν το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαία ακόμη και με "άδειους" δρόμους στην Κρήτη - Αποκαλυπτικά στοιχεία

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Τους βρήκαν μετά από πολλές ώρες

Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Καρτερός - Επισκοπή (φωτο)