Ταινίες

Πόκεμον: Ντετέκτιβ Πίκατσου

pokemon_detective_pikachu.jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον γιο του Τιμ να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

Πόκεμον: Ντετέκτιβ Πίκατσου
POKÉMON Detective Pikachu
Είδος:
 Κωμωδία Δράσης
Διάρκεια: 98'
Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν
Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπι
Πρεμιέρα: 13 Ιουνίου 2019

Κρήτη

Χανιά

Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» στα Χανιά

κινηματογράφος γειτονιά

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκινά την λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Από τις 15 Ιουνίου η τιμή για τη γενική είσοδο θα είναι 5 ευρώ και θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ για ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr» .

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.