Ταινίες

''Joker ''

joker_tainia_2019_cinema.jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ
Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλέκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

Joker
Είδος:
 Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'
Σκηνοθεσία: Τόντ Φίλιπς
Ηθοποιοί: Χοακίν Φοίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροϊ, Μάρκ Μαρόν, Μπιλ Κάμπ, Γκλέν Φλέτσερ
Πρεμιέρα: 3 Οκτωβρίου 2019

Κρήτη

Χανιά

Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» στα Χανιά

κινηματογράφος γειτονιά

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκινά την λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Από τις 15 Ιουνίου η τιμή για τη γενική είσοδο θα είναι 5 ευρώ και θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ για ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr» .

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.